Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۳ بهمن) مجلس شورای اسلامی با ۱۶۰ رأی موافق، ۴۲ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۳ نماینده حاضر در جلسه با طرح استفساریه بند «ط» تبصره (۱) قانون بودجه ۱۴۰۰ کل کشور موافقت کردند.

در بند «ط» تبصره (۱) قانون بودجه ۱۴۰۰ کل کشور آمده است: آیا کوره‌های آجرپزی مشمول این بند بوده و گازبهای آن مطابق ده درصد (۱۰%) نرخ متوسط قیمت خوراک پتروشیمی است؟ در پاسخ آن آمده است که خیر، کوره های آجرپزی مشمول بند «ط» تبصره (۱) قانون بودجه ۱۴۰۰ کل کشور نمی باشد و گازبهای آن مطابق کسب و خدمات و تجاری محاسبه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی در موافقت با این استفساریه، گفت: قانون‌گذار در قانون بودجه ۱۴۰۰ پایه قیمت را بر قیمت صنایع پردرآمد مانند پتروشیمی مقرر کرده است، اما اگر قیمت گاز تحویلی را بر مبنای خوراک تحویلی به پتروشیمی دهیم، عملا قیمت آجر را هر روز دچار تزلزل کرده‌ایم.

وی بیان کرد: قیمت شناور برای آجر به معنای ضربه زدن به حوزه حمل نقل است. علاوه بر این، آجر یکی از اولین مصالح تولید مسکن است و هم برای حمایت از محرومان و هم برای حمایت از تولید مسکن باید به آن توجه شود.

کد خبر 5406706 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی صحن مجلس پتروشیمی روسیه همسایه شمالی ایران جمهوری اسلامی ایران مسکو سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم محمد مخبر رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ ولادیمیر پوتین مذاکرات وین رئیس جمهور حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی قانون بودجه ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۶۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه

گروه اقتصاد و درآمد:چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

به گزارش جماران، مرکز پژوهش های مجلس اعلام کرد: اعتبار یارانه دارو در لایحه بودجه 1403 در حدود 75 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به اعتبار 69 هزار میلیارد تومانی مصوب سال گذشته، 1402، حدود 9 درصد رشد را تجربه کرده است.

چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

همچنین مرکز پژوهش های مجلس در این گزارش که ذیل بررسی فقر انجام شده، آورده است: اعتبار در نظر گرفته شده برای یارانه نان در سال 1402 در حدود 56 هزار میلیارد تومان است در حالی که دولت از بودجه سال گذشته حدود 159 هزار میلیارد تومان برای یارانه نان پرداخت کرده است! این رقم نشان می دهد تا چه اندازه پیش بینی اعتبار در قانون بودجه سال گذشته خطا داشته و منجر به کسری تبصره هدفمندی شده است.

یارانه نان در لایحه سال جاری در حدود 143 هزار میلیارد پیش بینی شده که نسبت به قانون سال گذشته 150 درصد رشد داشته است.

         

دیگر خبرها

  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • ۱۶۱ هزار میلیارد تومان یارانه برای نان
  • ماجرای جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳ چیست؟
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • با کمتر از ۲ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم ؟
  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است