Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@18:13:21 GMT

۱۸ درصد واحدهای آجرپزی مجوز ندارند

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۷۳۸۱۶

۱۸ درصد واحدهای آجرپزی مجوز ندارند

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، ایرج حشمتی مدیرکل محیط زیست استان اصفهان در خصوص عدم اجرای برنامه انتقال واحد‌های آجرپزی از شعاع ۵۰ کیلومتری شهر اصفهان، گفت: بیش از ۳۰۰ واحد آجرپزی در اصفهان حدود ۶۰ درصد آجر کشور را تولید می‌کنند و تنها ۳۵ درصد این واحد‌ها مجوز فعالیت دارند و باید الزامات و تمهیدات زیست محیطی را رعایت کنند، فعالیت حدود ۴۷ درصد این واحد‌های آجرپزی باید به صورت موقت پایان یافته و به خارج شهر اصفهان انتقال پیدا کنند که هنوز این اتفاق نیفتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: ۱۸ درصد این واحد‌های آجرپزی هم اصلاً هیچ نوع مجوزی برای فعالیت ندارند، در سال ۱۳۹۸ در کارگروه‌ها مصوب شد که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برای واحد‌هایی که مجوز آن‌ها موقت بوده جانمایی و مکانی را در نواحی هرند، اردستان و آران و بیدگل تعیین کرده تا این واحد‌ها به این مکان‌ها انتقال پیدا کنند.

مدیرکل محیط زیست استان اصفهان گفت: در حال حاضر صنایع اعلام می‌کنند باید زیرساخت‌های مناسب را به نوعی آماده کنید، اما از سویی این صنایع اعلام نمی‌کنند که هیچ نوع مجوز معدنی خاص و رسمی از سال ۹۹ ندارند و برداشت‌هایی در زمین‌های شخصی به صورت غیرمجاز انجام می‌دهند و با این شرایط کار می‌کنند.

حشمتی گفت: بنابراین برنامه انتقال این واحد‌های آجرپزی به نواحی موردنظر به دلیل همین موضوع قفل شده است و شاهد حضور این صنایع در شعاع ۵۰ کیلومتری شهر اصفهان هستیم.

مسائل اقتصادی و اجتماعی را مدنظر داریم

وی گفت: این واحد‌ها آلاینده هستند و اداره محیط زیست استان اصفهان برای برخورد با این واحد‌های آلاینده مسائل اقتصادی و اجتماعی را مدنظر دارد و در این شرایط بحران کاری توانسته‌ایم فعالیت این صنایع را به یک چهارم برسانیم و به صورت منطقه‌ای جلسه‌های مشترکی با صنف کوره‌های آجرپزی داشتیم.

مدیرکل محیط زیست استان اصفهان گفت: با توجه به اینکه هر دوره آجرپزی ۱۰ تا ۱۵ روز زمان می‌برد و در جلسه با صنف کوره آجرپزی مقرر شد به صورت منطقه‌ای این کوره‌ها تعطیل باشند و نظارت‌ها و پایش‌ها را تشدید می‌کنیم و برای نظارت بهینه پایش‌ها به صورت منطقه‌ای انجام می‌شود.

حشمتی گفت: چنانچه کوچک‌ترین دودی از کوره‌های آجرپزی بلند شود سریع متوجه نقض قانون این صنف می‌شویم و برخورد قطعی را انجام می‌دهیم، برنامه فعالیت این کوره‌های آجرپزی را هم رسانه‌ای می‌کنیم تا عموم مردم از وضعیت اطلاع پیدا کنند، در حال حاضر در شرایط بحرانی آلودگی هوا تا تعیین تکلیف این واحد‌ها بیش از یک چهارم فعالیت خود را انجام می‌دهند تا بتوانیم بهتر وضعیت فعلی را کنترل کنیم.


انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست کوره آجرپزی آلودگی هوا محیط زیست استان اصفهان واحد های آجرپزی واحد ها کوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۳۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی

در پی ممانعت محیط بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به مذاکرات انجام شده، قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ جمشید محبت خانی افزود: برابر بررسی به عمل آمده از عطاالله کاویان -مدیر کل محیط زیست استان مازندران- و محمود تقی‌پور - مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله - روز سه شنبه هفته گذشته اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشته است.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه دولتی برای انجام هر گونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد، ادامه داد: یک اثر باستانی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن بر عهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط بان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند.

محبت‌خانی اضافه کرد: مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، بنابراین محیطبانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست ادامه داد: فرماندار بندر ترکمن و چند نفر از دریابانی فراجا نیز مراجعه کرده و گفته‌اند با توجه به اینکه میراث فرهنگی دستور قضایی دارد، اجازه ورود آن‌ها داده شود، ولی محیط بانان از ورود کارکنان میراث فرهنگی ممانعت کردند، چون باید مجوز لازم به آنان ارائه می‌شد.

وی با تکذیب وقوع درگیری بین محیط بانان و کارکنان میراث فرهنگی گفت: بحث جزئی بین طرفین به وجود آمده بود، اما درگیری رخ نداده بود. در نهایت آقای تقی‌پور مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل می‌روند. از آقای تقی‌پور سوال کردم و گفت نیم ساعت در پاسگاه بودیم، هیچ اتفاق خاصی نیفتاد و در حد صحبت موضوع حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند، چون محیط بانان مجری هستند و مجوزدهنده نیستند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست در عین تاکید کرد: بحث شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.

وی در ادامه با اشاره به همکاری بخش‌های مختلف فراجا با یگان حفاظت محیط زیست گفت: به همه استان‌ها سرکشی می‌کنیم و با محیط بانان ارتباط داریم و در همه استان‌ها این هم افزایی و همکاری وجود دارد. سال گذشته حدود ۲۳ درصد کشفیات با همکاری پلیس پیشگیری، پلیس آگاهی، دریابانی و مرزبانی اطلاعات انجام شد و آن‌ها نقش موثری در کشف سلاح‌های غیر مجاز و قاچاق حیات وحش مانند پرندگان شکاری داشتند.

دیگر خبرها

  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • ۵۵۵۸متقاضی واحدهای مسکن ملی درزنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • بازدید استاندار مازندران از روند فعالیت نیروگاه شهید سلیمی
  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر
  • جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • پایان عملیات تعمیرات حساس کوره نم زدایی ردیف سوم گازی پالایشگاه دهم
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است