Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، مهرداد طاهری رییس اداره صنعت معدن و تجارت ایرانشهر اظهار داشت: با توجه به انتقال شبکه گاز به محل کوره‌های آجر پزی ایرانشهر، واحد‌هایی که اقدام به گاز سوز کردن کوره نکردند سهمیه سوخت آن‌ها قطع شده است.

وی با بیان اینکه ١٨ کوره فعال در ایرانشهر ماهانه بیش از ۴٠٠ هزار تن آجر تولید می‌کنند افزود: استفاده از انرژی پاک موجب کاهش هزینه‌ها و سلامت محیط زیست می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره صمت ایرانشهر رویکرد واحد‌های تولیدی را در ایرانشهر به سمت بهره گیری از انرژی‌های پاک بیان کرد و افزود: ضرورت کنترل آلودگی امروز دغدغه‌ای مهم و حیاتی در کشور است.

طاهری تأکید کرد: لزوم گازرسانی به واحد‌های مختلف تولیدی و توجه به محیط زیست همواره در دستور کار اداره صنعت، معدن و تجارت ایرانشهر قرار داشته و پیگیری شده است.

وی بیان کرد: با تغییر سوخت کوره‌‎های آجرپزی به گاز طبیعی ضمن رضایت صاحبان این واحد‌های تولیدی، مردم منطقه نیز از آلودگی ناشی از فعالیت کوره‌ها آسوده شده ‎اند

جایگزینی گاز طبیعی با نفت کوره در کوره‌های آجرپزی ایرانشهر یکی از عوامل موثر بر کاهش آلودگی هوا و همچنین کاهش هزینه است و این تغییر سوخت از تولید و انتشار گاز‌های خطرناک سمی به میزان قابل ملاحظه‌ای در منطقه کاسته و در هزینه‌های اجتماعی و زیست محیطی ناشی از انتشار آلاینده‌های اتمسفر صرفه جویی کرده است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن کوره آجرپزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۵۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال

رسول مقسم روز شنبه گفت : سال قبل گلستان از محل تولید نهال‌جنگلی ۳۸۷ هکتار از عرصه‌های جنگلی هیرکانی را با کاشت «بلوط، ون، افرا و خانواده سرو نقره‌ای» احیا کرد یا توسعه داد که شامل ۲۰۰ هکتار در منطقه «قلعه‌قافه» مینودشت، ۱۰۰ هکتار در منطقه «قربان‌دره» مراوه‌تپه، ۵۷ هکتار در منطقه «جوزچال» رامیان و ۳۰ هکتار در مناطق« عربکلو و خسروآباد» گالیکش بود.

طبق گزارش مسوولان حوزه جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، سال قبل در قالب اجرای طرح ملی چهارساله کاشت یک میلیارد درخت، ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال جنگلی برای فضای سبز، زراعت چوب، احیا و توسعه جنگل و مرتع و بیابان با بهره‌گیری از نهالستان‌های دولتی و خصوصی در استان تولید و در اختیار استان‌ها قرار گرفت در حالی که تعهد ایجاد شده برای گلستان در این سال پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نهال بود.

به روزرسانی جنگل‌های هیرکانی نیازمند احیا و توسعه

رییس اداره جنگلکاری، پارک‌ها و تفرجگاه‌های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: مکاتبه با ادارات شهرستانی منابع طبیعی و آبخیزداری برای شناسایی جنگل‌های مخروبه، کم پوشش و فقیر جنگلی انجام شده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

گلستان طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ تعداد یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد که اقتصاد اصلی ساکنان آن برپایه کشاورزی استوار است.

دیگر خبرها

  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی زنجان