Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب اسفراین با همراهی تعدادی از مسئولان اجرایی از برخی کوره‌های آجرپزی این شهرستان بازدید و از نزدیک در جریان مهمترین مسائل و مشکلات آن‌ها قرار گرفتند. خبرگزاری میزان - رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب اسفراین با همراهی تعدادی از مسئولان اجرایی از برخی کوره‌های آجرپزی این شهرستان بازدید و از نزدیک در جریان مهمترین مسائل و مشکلات آن‌ها قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بابا خانی، رئیس دادگستری شهرستان اسفراین خراسان شمالی  هدف از بازدید از کوره های آجرپزی را در راستای حمایت از تولید برشمرد.
وی با تأکید بر تلاش دستگاه قضایی در راستای حمایت از واحد‌های تولیدی بیان کرد: با توجه به موقعیت حساس اقتصادی تمامی مسئولین باید در راستای احیاء واحد‌های تولیدی تلاش خود را به کار بندند تا چرخه فعالیت تولید متوقف نشود.   بیشتر بخوانید: مهم‌ترین راهبرد سال ۱۴۰۰ محوریت اقتصاد و پشتیبانی از فعالان اقتصادی است باباخانی بازدید‌های میدانی را گامی بسیار مهم و ضروری برای شناسایی مسائل و مشکلات تولید کنندگان و آن را در مسیر تلاشی سازنده و راهگشا برای بهبود وضعیت و رفع موانع پیش رو واحد‌های تولیدی توصیف و تصریح کرد: با توجه به اینکه در این شهرستان اسفراین فرصت‌های خوبی برای سرمایه گذاری وجود دارد امیدواریم با رونق تولید و بهبود فضای کسب و کار بتوانیم شاهد رشد و شکوفایی این شهرستان در ابعاد مختلف کار و فعالیت تولیدی باشیم.   انتهای پیام/ برچسب ها: حمایت از تولید مانع زدایی خراسان شمالی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حمایت از تولید مانع زدایی خراسان شمالی کوره های آجرپزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۴۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل دفتر توسعه فعالیت‌های زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی را ضروری دانست.

مریم طهماسبی ۵ اردیبهشت در بازدید از اجرای طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» در روستای ایزی شهرستان سبزوار اظهار کرد: هدف وزارت جهاد کشاورزی تبدیل هر خانه‌ روستایی به یک کارگاه تولیدی با هدف کمک به اقتصاد خانوار روستایی است.

وی تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی را ضروری دانست و تصریح کرد: در طرح زنان کارآمد روستای سرآمد تلاش می‌شود با درگیر کردن زنان روستایی برای اجرای پروژه‌های اشتغالزا رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص را متناسب با ظرفیت هر منطقه امکان‌پذیر نماییم.

علی اصغر امانیان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سبزوار هم در این بازدید گفت: طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» با هدف بهبود معیشت خانوار روستایی در روستای ایزی از توابع بخش مرکزی این شهرستان اجرا شده است.

علی اصغر امانیان خاطرنشان کرد: زنان عضو صندوق اعتباری خرد زنان روستایی به عنوان زنان کارآمد در این طرح حضور دارند.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی به همراه مدیر جهادکشاورزی شهرستان، معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه و مسئولان استانی و شهرستانی از فعالیت‌های زنان روستایی روستای ایزی شهرستان سبزوار در طرح زنان کارآمد، روستای سرآمد بازدید کردند. بازدید از چند پروژه‌ی تولیدی زنان روستایی در روستاهای ایزی و دولت‌آباد از دیگر برنامه های این سفر بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جذب ۵ قاضی و ۲۴ کارمند در دادگستری فلاورجان
  • اضافه شدن ۲۹ نفر به کادر دادگستری فلاورجان
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی
  • طلسم پروژه انتقال زندان زرند به خارج از شهر شكست/قول تخصيص بودجه
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی